Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölüm izle


Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölüm, Kurtlar Vadisi canlı seyret, dünkü kurtlar vadisi pusuyu seyret, 21 mayıs kurtlar vadisi pusu dizisini izle, Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölüm Fragmanı, Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölüm Fragmanı full izle, Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölüm Fragmanı izle, kurtlar vadisi pusu 60. Bölüm full izle, Kurtlar Vadisi 60. Bölüm izle, Show Tv kurtlar vadisi pusu seyret, 21.05.2009 Kurtlar Vadisi Pusu canlı online izle, kurtlar vadisi pusu son bölüm seyret

Her zamanki gibi kendi saatinde yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu nun 60. Bölümü bu akşam Show Tv ekranlarında olucak..

Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölüm Özeti

Polat ve abdülhey, memati ile kazımı yanan kulubeden kurtarmak için olay yerine gelmiştir. Burada adamların kalabalık olması işleri biraz zorlaştırır. Tataoğlunun talimatı ile bulut bir odaya kapatılır ve kemikleri kırılana kadar dövülür. Bunun amacı ise Fuatın ölüm nedenin ne olduğunu tam olarak ögrenmektir. Bulut gerçekleri söyledikten sonra yıldız tarafında ağzına namlu sokularak bulut ödürülür.

Muro da, emperyalistlerle, kapitalistlerle, burjuvalarla herhangi bir uzlaşma platformunda işbirliğne girmeyeceğine yanarak ölen yıldırımın üzerine yemin eder.

İskenderin güzel ve seksi kızı iskender büyük ile saçma sapan konusr ve iskender kızı azarlar. Kız ise elinden şişi iskender büyüğe batıracak mı ?

Alemdar polat ise, halonun kafasını kesen cevatı mahkeme çıkışı yakalar ve cevat orada polatın eşine bir hediye göndereceği konusundan tehdit eder. Polat ise buna dayanamaz ve cevatı bir kafa vuruşu ile yere indirir.

Fragman ve Filmin Tamamı en kısa zamanda sizlerle burada buluşacak..
Hepimize hayırlı izlemeler:)
Fragmanı izledim çok heyecanlı idi sizlerlede fragmanı paylaşıyorum... ve daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu'nun 60. Bölümünün tamamını paylaşacağım...
FRAGMAN:


Link: Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölüm Fragmanı İzLeTime


TAMAMI:


































EkleBunu Sosyal paylaşım ButonuEkleBunu RSS Ekle Butonu




2 yorum:

Bu yazınız sitemizden alınmıs ve kaynak kullanmadan yayınlamıssınız. Biz bu özetleri yazdırmak için moderatörlerimize ücret ödemekteyiz. Sitenizden yazınızın kaldırmasını veya yazınızı editlemenizi istiyorum. Emek hırsızlığı iyi bir davranış değiştir.

Başarılarınız devamını dilerim. iyi çalışmalar.

Yorum Gönder

TABDIV

 
Sitede bulunan filmlerden site yönetimi sorumlu değildir. Filmlerin hepsi tanıtım amaçlıdır. Bizler sadece Yahoo, Google, Megavideo ve benzeri sitelerden "embed" kodunu alarak yayınlamışızdır. Tüm telif hakları da Yahoo, Google, Megavideo ve benzeri siteleri alakadar eder. Lütfen filmlerin silinmesi ve ya kaldırılması için ismi geçen sitelere yazınız. Tüm videolar Yahoo, Google, Megavideo ve benzeri sitelerde barınmaktadır.

kurtlar vadisi pusu 63. bölüm izle full fragman

kurtlar vadisi gladio izle fragman full seyret

Canlı dizi izle | diziizle | canlidizi | dizileri seyret | canli diziler | dizi izle net|online, indirmeden, bedava, full, canlı,fragman, çizgi, dublaj, altyazılı, filim seyret|sinema izle

film izle